Attractie verhuur bij Eijkemans

U organiseert een feest, u heeft een verjaardag of u wilt groots uitpakken op een braderie of introductiekamp? Eijkemans Attractieverhuur is het adres voor Oud Hollandse spelletjes, een luchtkussen huren, een marktkraam huren, een rodeostier huren, een hindernisbaan huren enzovoort. Eijkemans Attractieverhuur is namelijk niet zomaar een verhuurder van attracties, het is dé verhuurder van attracties en accessoires in geheel Nederland!

Met onze jarenlange ervaring en goede reputatie rondom het verhuren van attracties bent u er zeker van dat wat u ook bij Eijkemans Attractieverhuur huurt, uw plannen gegarandeerd zullen slagen. Wij zijn er op gericht om uw evenement of feest zo compleet mogelijk te maken en wij kunnen u in elk opzicht bedienen. Het maakt niet uit wat de insteek van het evenement is, wij hebben voor alles een passende oplossing en we denken altijd met u mee.

Eijkemans Attractieverhuur staat voor goede kwaliteit, plezier en succes. En dat is te danken aan het enorme assortiment.

Het meest complete assortiment

Eijkemans Attractieverhuur streeft er altijd naar om een zo compleet mogelijk aanbod van producten te hebben. Daarom blijven wij ons assortiment keer op keer vernieuwen waardoor de kans zeer groot is dat hetgeen u zoekt in ons assortiment zit. Dit assortiment is zo gevarieerd dat u dit zelden elders aantreft.

Zo kunt u bij ons een luchtkasteel huren, waterattracties huren, een luchtkussen huren, maar ook bent u bij ons aan het juiste adres voor kermis attracties huren, Oud Hollandse spelletjes, een schuimmachine huren, waterattracties huren evenals een marktkraam, hindernisbaan en een schuimmachine. Deze laatste producten zijn meer accessoires en een mooie aanvulling voor uw evenement. Meer toebehoren en accessoires in de breedste zin van het woord kunt u hier vinden.

Special events

Eijkemans Attractieverhuur is ingesteld op het aanbieden van een zo’n breed mogelijk assortiment aan te huren producten. Alleen een schuimmachine huren of alleen een marktkraam huren, het is mogelijk, maar u kunt ook een stap hoger gaan met écht spectaculaire producten en attracties. Zo hebben wij Special events. Dit is de crème de la crème van alle attracties die u bij ons kunt huren.

Voorbeelden hiervan zijn de Quattro Acro Bungy, de Vertical Bikes en een multi trampoline. Of wat te denken van een klimmuur huren of de Gyro Space Standing attractie? Dit zijn stuk voor stuk aandachtstrekkers die voor optimaal plezier zorgen.

Voor meer informatie over de Gyro Space Standing attractie, de Quattro Acro Bungy, een klimmuur huren of een rodeostier huren kunt u hier terecht.