Attracties huren doet u bij Eijkemans Attractieverhuur

Om uw evenement van de perfecte invulling te voorzien bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in attractieverhuur dat uiteenloopt van kermis attracties huren tot een klimmuur huren en nog veel meer. Wij hebben een enorme catalogus aan beschikbare attracties en ter ondersteuning hebben wij ook vele party producten dat bestaat uit eetgelegenheden evenals praktisch oplossingen, zoals tafels, stoelen, banken enzovoort.

Door het enorme aanbod van Eijkemans Attractieverhuur is de kans dat u slaagt 99% en u kunt ons uiteraard om advies vragen als u een rodeostier wilt huren, een hindernisbaan wilt huren of als u interesse in één van de vele andere attracties heeft. Ook voor vragen over Oud Hollandse spelletjes en meer weet u ons te vinden! Wij denken graag met u mee om uw evenement tot een groot succes te maken.

Bij Eijkemans Attractieverhuur kunt zoal terecht voor:

Special Events

De echte blikvangers op evenementen zijn toch wel de Special events van Eijkemans attractieverhuur. Wij hebben verschillende spectaculaire attracties die gegarandeerd de aandacht op zich vestigen. Denk dan zoal aan de Gyro Space Standing attractie, de Quattro Acro Bungy en de Vertical bikes. Ook kunt u een maar liefst 10 meter hoge klimmuur huren bij Eijkemans Attractieverhuur.

Voor meer informatie over de klimmuur huren, de Gyro Space Standing attractie en de Quattro Acro Bungy kunt u hier terecht.

Vakkundig advies

Het maakt niet uit wat u bij Eijkemans Attractieverhuur wilt huren. Of dat nu gaat om een marktkraam huren of een hindernisbaan huren, u kunt er vanuit gaan dat wij u van vakkundig advies voorzien en dat wij tevens met u meedenken om uw evenement zo goed mogelijk te organiseren.

Wij zullen samen met u de tijd nemen om al uw wensen te bespreken en op basis daarvan een optimaal pakket samenstellen. Het is ook mogelijk dat onze werknemers de attracties begeleiden op uw evenement, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en uw evenement volledig naar wens is verlopen.