Hindernisbaan huren

Een hindernisbaan huren voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Eijkemans Attractieverhuur aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan (kermis) attracties die u tegen zeer scherpe prijzen kunt huren. Ons bedrijf heeft alles in huis om uw evenement te laten slagen!

Een hindernisbaan huren? Eijkemans Attractieverhuur is waar u zijn moet! Benieuwd naar de producten en diensten die wij leveren?

Hindernisbaan huren bij Eijkemans Attractieverhuur

Een hindernisbaan huren doet u gemakkelijk en snel bij Eijkemans Attractieverhuur. Wij bieden een ruim assortiment aan producten en diensten speciaal gericht op evenementen, feesten en partijen. Zowel voor de attracties zelf, als ondersteunende producten bent u bij ons aan het juiste adres. Zo vindt u bij ons niet alleen attracties, maar ook schietmaterialen, producten voor stroomvoorziening en eetkraampjes. Een rodeostier of hindernisbaan huren? Geen probleem bij ons! Wij bieden u twee verschillende mogelijkheden op het gebied van een hindernisbaan: een kleine en een grote.

De kleine hindernisbaan is met zijn afmetingen van 10 x 3 meter ideaal voor een dorpsfeest of klein evenement. Voor slechts €150,- wordt deze opblaasbare baan bij u thuis bezorgd. U wilt naast de hindernisbaan huren deze ook door ons laten verzorgen? Geen punt! Voor een totaalprijs van €350,- heeft u nergens meer omkijken naar!

Gaat u liever voor de grotere variant? Met afmetingen van 13 x 3.6 meter is onze grote hindernisbaan prima geschikt voor zeskamp of personeelsfeest. De prijs voor deze hindernisbaan huren is €204,-, inclusief verzorging €415,-!

Vragen over een hindernisbaan huren?

U wilt een hindernisbaan huren, maar heeft hier nog vragen over? Wij staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u met ons contact opnemen met telefoonnummer 0413 29 37 29. Wacht niet langer en maak gebruik van onze diensten. Een hindernisbaan huren doet u bij Eijkemans Attractieverhuur!