Voor uren klimplezier.

Een klimwand huren bij Eijkemans Attractieverhuur.

Als u erover denkt om een klimwand te huren, dan bent u bij Eijkemans Attractieverhuur aan het juiste adres! Onze uitdagende klimwanden zijn bijzonder omdat ze plaats bieden aan meerdere personen. Wij hebben de grootste mobiele klimmuur van wel 10 meter hoog. Deze heeft 3 verschillende kanten en moeilijkheidsgraden, zodat ook de meer ervaren klimmer de uitdaging aan kan gaan. Uiteraard worden alle klimmers veilig gezekerd. Wie zegt dat u voor een actieve klimervaring naar Frankrijk moet rijden?klimwand huren

De opblaasbare variant van onze klimwand biedt plaats aan twee klimmers. Door de uitvoering is het klimmen lekker uitdagend en de val erg zacht. Als u er een wedstrijd van maakt, kunnen ook toeschouwers zich uitstekend vermaken met eventueel gestuntel. Actief plezier gegarandeerd voor jong en oud!

Denkt u erover om een klimwand te huren of hebt u meer informatie nodig? U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Wij leggen u graag alles uit over onze attracties en welke mogelijkheden wij hebben qua verhuur.

Neem contact met ons op door te bellen naar 085-8883723 of door een bericht te verzenden via het contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord van ons.

Of klik hier om meteen een klimwand te huren.