A. Eijkemans Attractieverhuur biedt u de volgende mogelijkheden aan:

AFHALEN:
Bij deze mogelijkheid kiest u ervoor om de uitgekozen artikelen zelf af te halen. Wanneer u hiervoor kiest bent u gebonden aan enkele voorwaarden zoals:

 • Het totale huur bedrag incl. BTW en borgsom contant te voldoen bij afhalen van het artikel of artikelen. De borgsom is met u afgesproken tijdens een bestelling, maar kunt u deze ook zelf bepalen aan de hand van de staffels onderaan deze pagina.
 • Het tonen van een GELDIG legitimatiebewijs. Dit kan zijn een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Wanneer u geen van deze drie legitimatiebewijzen kunt tonen, zijn wij genoodzaakt de door u bestelde artikelen achter te houden.
 • Het retourneren van de spullen op de afgesproken datum.
  Indien alles binnen de termijn, compleet, droog en netjes retour is gebracht ontvangt u de borg terug.

STAFFELS VOOR BEREKENING VAN BORGSTELLING
Om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan, kunt u hieronder zelf uw borgstelling berekenen. Het principe is alsvolgt. Wanneer het totale huurbedrag bekend is, wordt er gekeken naar de staffellijst. het eerste bedrag dat boven het huurbedrag uitkomt is de maat voor de borg. Deze staat er direct achter vermeld.

Huurbedrag (incl btw)

Borgstelling

Tot € 100 

€ 50

Tot € 250

€ 100

Tot € 500

€ 200

Tot € 750 

€ 300

Tot € 1000 

€ 400

Boven € 1000

€ 500

Voorbeeld:
Stel u huurt artikelen voor een totaalbedrag van € 450 incl btw. Het eerste bedrag dat boven
€ 450 uitkomt is de staffel van € 500. Het bedrag dat hierachter vermeld staat is  € 200, hetgeen betekend dat wij u een borg zullen vragen van € 200 bovenop het factuurbedrag. Bij het afhalen dient u dus uiteindelijk een bedrag te voldoen van € 450 + € 200 = € 650. Indien alle spullen in orde zijn bevonden storten wij € 200 binnen 24 uur retour op uw bankrekening. 

BEZORGEN/OPHALEN:
Een tweede alternatief is, dat u ervoor kiest om de attractie(s) door ons te laten te bezorgen en ophalen. Ook hier zijn weer voorwaarden aan verbonden, welke hieronder staan aangegeven.

 • U bouwt de attracties zelf op, breekt deze ook weer af en maakt alles transportklaar. U dient zelf aanwezig te zijn ten tijde van het lossen en zorgt voor een goed te bereiken los -en laadplaats.
 • U kunt de attractie(s) door ons laten opbouwen en afbreken. De kosten hiervoor zijn per persoon, per uur € 34,00 ex btw.
 • Bezorgen op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur. Indien u dit wenst is het uiteraard ook mogelijk om buiten de kantoortijden bij u te bezorgen. Hiervoor rekenen wij echter een toeslag.
  Deze toeslag is als volgt:

  – Maandag t/m vrijdag vóór 8.00 uur of na 18.00: 10% toeslag
  – In het weekend of op feestdagen: 20% toeslag

Voor het bezorgen en ophalen van de attractie(s) worden er transportkosten in rekening gebracht. Deze bedragen € 0,75 per gereden km. Om de transportkosten te berekenen kunt u op de website bij het bestelde product, doorklikken naar de routeplanner. Bij het vertrekpunt staat ons adres al genoteerd, zodat u alleen nog maar de postcode van het afleveradres hoeft in te vullen. De routeplanner berekend dan de exacte km’s die voor het bepalen van de transportkosten gehanteerd worden.

VERZORGD:
De meest uitgebreide vorm van inhuren, bestaat uit de mogelijkheid om de attractie(s) volledig (gedeeltelijk) door ons te laten verzorgen.

 • Tenzij anders aangegeven op de website bij het desbetreffende product, heeft u voor een verzorgde attractie 5 verzorgingsuren. Tijdens deze, aaneengesloten, periode word(t)(en) de attractie(s) door ons begeleid.
  De attractie(s) word(t)(en) tevens opgebouwd en afgebroken.
 • Indien de 5 verzorgingsuren niet toereikend zijn, kunt u de huurtermijn uiteraard altijd verlengen. Bij het huren van meerdere attracties wordt er per attractie per uur een extra draaiuur berekend a € 34,00,  mits vooraf vastgelegd!
 • Bij de verzorgingsprijs komen alleen nog de kilometerkosten.( 2 x afstand x € 0,75 per km.)

Uitzonderingen op bovenstaande regels zijn:

 • Voor verzorging van Rodeo-stier,Bed-,Kruk-,Snowboard-,Surfplank geldt de prijs voor 2 uur.
 • Voor draaiuren vanaf 00.00 uur tot 05.00 uur betaald u een extra bedrag van € 45,00 per uur.
 • Als u een attractie laat verzorgen, kunt u tevens andere attracties door ons mee laten brengen. Hier wordt dan de alleen de bezorg / ophaalprijs voor berekend zonder additionele kilometerkosten.

Speciale Kortingen:
Deze gelden voor afhalen van attracties of het bezorgen en ophalen voor meerdere dagen. In de lijst hieronder staan de kortingen weergegeven bij een oplopend aantal in dagen.

Aantal dagen 

Korting over deze periode

2 dagen 

15%

3 dagen 

30%

4 tot 7 dagen 

40%

Langer dan 7 dagen 

Op aanvraag

Deze korting is niet geldig op rodeo’s en verzorging

Feestdagen Toeslag:
Koninginnedag: (bij afhalen / bezorgen & ophalen / verzorging) +20%. Bij annulering van de bestelde artikelen berekenen wij 50% van de huurprijs.
(al onze prijzen zijn exclusief 21 % BTW)