Marktkraam huren

Voor een feest of evenement een marktkraam huren? Dan kunt u bij Eijkemans Attractieverhuur terecht! Bij ons vindt u een breed assortiment met producten en attracties voor evenement, feesten en partijen! Wij hebben het allemaal in huis om uw evenement te laten slagen. Wij zijn het adres waar u zijn moet: een marktkraam huren doet u bij Eijkemans Attractieverhuur. Benieuwd naar de producten en diensten die Eijkemans Attractieverhuur levert?

Marktkraam huren bij Eijkemans Attractieverhuur

Bij Eijkemans Attractieverhuur bieden wij een ruim assortiment aan producten en diensten speciaal voor evenementen, feesten en partijen. Zowel voor attracties zelf, als ondersteunende producten en diensten kunt u bij ons terecht. Zo bieden wij vele kermis attracties, schietmaterialen en producten voor stroomvoorziening. Een marktkraam huren, maar dan voor een dorpsmarkt en wilt u in één keer klaar zijn? Ook dat is geen enkel probleem bij Eijkemans Attractieverhuur! Voor een zeer aantrekkelijke prijs kunt u bij ons een marktkraam huren!

Voor slechts €14,- per stuk (inclusief BTW) kunt u bij ons een marktkraam huren. Met afmetingen van 2.38 x 4.20 x 2.45 haalt u een ruime kraam in huis! Gaat u een dorpsmarkt organiseren en heeft u een groot aantal marktkramen nodig? Geen probleem! Wij leveren een groot aantal marktkramen, direct bij u op locatie af! Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw feest of evenement? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Vragen over een marktkraam huren?

Heeft u nog vragen over een marktkraam huren bij Eijkemans Attractieverhuur? Wij staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u met ons contact opnemen met telefoonnummer 0413 29 37 29. Wacht niet langer en maak gebruik van onze diensten. Een marktkraam huren doet u bij Eijkemans Attractieverhuur!