Eijkemans attractieverhuur – sinds 1996 een begrip

Eijkemans Attractieverhuur is in 1996 opgericht en in 18 jaar uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven in Nederland waar u terecht kunt voor een luchtkussen huren, een marktkraam huren, maar ook Oud Hollandse spelletjes en nog veel meer. Onze groei door de jaren heen is snel gegaan en dat is te danken aan onze motivatie om een zo compleet mogelijk aanbod van producten te hebben, zodat wij al onze klanten kunnen bedienen.

Eijkemans Attractieverhuur begon als eenmanszaak, maar tegenwoordig hebben wij een groot pand waar wij u graag ontvangen. Al onze medewerkers hebben bovendien een brede kennis en dat is te danken dat velen al jaren (minimaal 7 jaar) bij ons actief zijn. U kunt dus rekenen op vakmanschap, vriendelijkheid en een goede service als u één van onze vele producten wilt huren. Het maakt daarbij niet uit of u langskomt om een schuimmachine te huren of meerdere kermis attracties wilt huren.

Wij zijn uw adres voor attractieverhuur

In ons assortiment treft u een enorme variatie van producten aan die u voordelig kunt huren. Al onze producten worden jaarlijks gekeurd zodat de veiligheid altijd gewaarborgd blijft. Daarbij breiden we ons bestaande assortiment geregeld uit met nieuwe spectaculaire attracties. Een paar goede voorbeelden zijn de Quattro Acro Bungy evenals de Gyro Space Standing attractie.

Door de jaarlijkse keuring en het goed onderhoud van onze attracties en producten zult u er altijd plezier van hebben, want Eijkemans Attractieverhuur heeft service hoog in het vaandel staan. Mocht u onverhoopt toch nog tegen (technische) problemen aanlopen, dan zijn wij 24 uur per dag bereikbaar om u te ondersteunen.

Eijkemans Attractieverhuur is een begrip en wij streven ernaar om dit te blijven en dat kan alleen door een degelijk assortiment en goede service. Maakt u zich daarover geen zorgen, want u kunt op ons rekenen. Naast een breed assortiment van attracties kunt u ook prima bij ons terecht voor de huur van accessoires en toebehoren voor uw evenement. En dat altijd tegen een zo’n scherp mogelijke prijs.

Een rodeostier huren of een hindernisbaan huren? Op zoek naar leuke Oud Hollandse spelletjes of heeft u binnenkort een groot feest waar veel kinderen zijn? Een luchtkussen huren is wellicht een goed idee. Voor alles wat u kan bedenken hebben wij een oplossing. Zowel voor kleinschalig verhuur alsook voor groot verhuur, denk dan aan complete kermis attracties huren, waterattracties huren, een klimmuur huren enzovoort. Het kan allemaal bij Eijkemans Attractieverhuur dus neemt u vooral een kijkje in ons totale aanbod van attracties!

Attracties en accessoires te gebruiken voor…

Doordat Eijkemans Attractieverhuur breed is ingesteld kunt u uitstekend bij ons terecht voor vele verschillende producten. Deze zijn zoal te gebruiken op evenementen, beurzen, een braderie, zeskamp of feesten.

Voor echt bijzondere attracties kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht. Hiervoor hebben wij de ‘Special events‘. Dit zijn veruit de meest spectaculaire en spannende attracties die u bij ons kunt huren, die gegarandeerd de aandacht trekken! Hieronder vallen zoal de Quattro Acro Bungy en de Gyro Space Standing attractie. Voor meer informatie over de Special events kunt u hier terecht.