Partyverhuur

De producten van Eijkemans Attractieverhuur zijn onder te brengen in twee segmenten. Zo hebben wij enorm veel verschillende attracties die u kunt huren. Daarnaast hebben wij ook vele verschillende producten die ter ondersteuning dienen voor uw evenement. Deze producten zijn prima gecombineerd met de kermis attracties te huren, maar uiteraard is het ook los beschikbaar.

Voor elk evenement, feest of gelegenheid heeft Eijkemans Attractieverhuur een passend aanbod aan partyverhuur-artikelen. Dit is zeer geschikt voor lokale festivals, tentfeesten, feestdagen, markten en nog veel meer. Zo kunt u tegen een voordelige prijs een marktkraam huren alsook een schuimmachine huren en alles wat daar tussenin valt.

Bovendien heeft Eijkemans Attractieverhuur vele partyverhuur producten ruimschoots op voorraad, zodat u producten ook in meervoud kunt huren. Een marktkraam huren, maar dan voor een dorpsmarkt en wilt u in één keer klaar zijn met meerdere marktkramen? Wij zijn het adres waar u zijn moet. Hetzelfde geldt voor meubilair en diverse eetmogelijkheden.

Daarnaast kunnen onze producten uw evenement van een leuke sfeer voorzien. Hiervoor kunt u een schuimmachine huren. Of wat dacht u van stijlvolle afbakenpaaltjes, luxe gestoffeerde stoelen, terrasverwarmers? We hebben het allemaal om uw evenement te doen laten slagen.

Combineer het met een attractie

Wellicht bent u alleen op zoek naar toebehoren en accessoires nu op onze partyverhuur pagina kijkt, maar is het geen leuk idee om hetgeen uw zoekt voor uw evenement verder uit te breiden met een leuke attractie?

Dit kan variëren van Oud Hollandse spelletjes tot een luchtkussen huren en van een hindernisbaan huren tot een rodeostier huren. Ook kunt u kiezen uit spectaculaire attracties, denk dan aan een klimmuur huren, de Gyro Space Standing attractie, de Quattro Acro Bungy en nog veel meer. Kijk hier snel verder voor al onze speciale attracties.

Wij bieden u gemakkelijke mogelijkheden om diverse attracties gezamenlijk met praktische zaken te huren, zoals een stroomaggregaat, tenten, tafels en stoelen. Vul uw evenement dus in één keer goed en compleet in door alles bij Eijkemans Attractieverhuur te huren.

Wacht niet langer en maak gebruik van onze mogelijkheid tot het voordelig huren van Oud Hollandse spelletjes, luchtkussens, marktkramen, hindernisbanen, rodeostieren, luchtkastelen, waterattracties en nog veel meer!

Voor meer informatie over Eijkemans Attractieverhuur kunt u hier terecht.