Ultieme hoogtebeleving.

Huur de Quattro Acro Bungy van Eijkemans Attractieverhuur.

De Quattro Acro Bungy is de ideale attractie voor elk evenement. Lekker actief, spannend en leuk. Met de vrije beleving, en de mogelijkheid om hoog te stuiteren is onze attractie een gegarandeerde kick voor jong en oud. U kunt lekker relaxed rondspringen of uzelf helemaal uitputten door er tegenover elkaar een wedstrijd van te maken.Quattro Acro Bungy

Bovendien is de Quattro Acro Bungy erg veilig. In tegenstelling tot een gewone trampoline zijn uw gasten, ook de allerjongsten, veilig gezekerd aan speciale elastieken. Zo kan er niets fout gaan als het er wat wilder aan toe gaat.

Eijkemans Attractieverhuur kan de Quattro Acro Bungy leveren en voor u opbouwen. Wij weten precies waar we op moeten letten voor uren onbezorgd en veilig springplezier. Voor meer informatie over deze attractie, of de andere leuke opties die wij in de aanbieding hebben kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-8883723. U kunt tevens met al uw vragen terecht via het contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.

Klik hier om de attractie direct te bestellen.