Welkom in het wilde westen.

Een rodeostier huren bij Eijkemans Attractieverhuur.

De rodeostier is een absolute toevoeging aan uw evenement. Iedereen van jong tot oud kan zich vermaken met deze attractie, of u nu zelf een ritje aangaat of als toeschouwer aan de zijlijn staat te juichen. Bij Eijkemans Attractieverhuur kunt u verschillende versies van de rodeostier huren. Allemaal veilig, allemaal gegarandeerd plezier.

Deze attractie is erg makkelijk te bedienen met verschillende moeilijkheidsgraden. Zo kunnen ook de wat jongere bezoekers zich uitleven. Maak er een leuke wedstrijd van! Naast rodeostieren hebben wij ook elanden, paarden, snowboards en zelfs een kameel die het blijven zitten een echte uitdaging maken.

Als u erover denkt om een rodeostier te huren maar eerst wat meer informatie nodig rodeo paardhebt, kunt u gerust contact opnemen met Eijkemans Attractieverhuur. Wij leggen u graag alles uit over deze of andere attracties en beantwoorden al uw vragen over de huurvoorwaarden en levering.

Bel ons opĀ 085-8883723 om ons uw wensen te vertellen. U kunt tevens met uw vragen terecht via het contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug.

Klik hier om ons ruim assortiment met rodeo attracties te bekijken.