Rodeostier huren

U wilt voor een feest of evenement een echte rodeostier huren? Dat kan! Bij Eijkemans Attractieverhuur vindt u een breed scala aan producten en attracties voor feesten, evenementen en partijen! Wij hebben alles in huis om evenement te laten slagen. U wilt een rodeostier huren? Eijkemans Attractieverhuur is waar u zijn moet! Benieuwd naar onze producten en diensten op het gebied van attracties?

Rodeostier huren bij Eijkemans Attractieverhuur

U wilt een rodeostier huren? Bij Eijkemans Attractieverhuur bieden wij u de mogelijkheid tussen twee uitvoeringen. Afhankelijk van uw wensen kunt u bij ons een gepaste rodeostier huren. Zo bieden wij een rodeostier met een rond kussen, en een met een Mexicaans kussen. Beide rodeostieren zijn te huur voor een bedrag van slechts €250,- per dag! Met afmetingen van 5.5 x 5.5 x 2.8 meter haalt u een échte rodeostier in huis! U wilt naast een rodeostier huren, deze ook door ons laten verzorgen? Ook dat kan! Voor een totaalprijs van slechts €400,- heeft u nergens meer omkijken naar! Rodeostier huren? Dan moet u bij Eijkemans Attractieverhuur zijn!

Naast een rodeostier huren kunt u bij ons voor veel meer zaken terecht. Wij bieden u zowel een breed scala aan attracties, als ondersteunende producten zoals bijvoorbeeld stroomvoorziening. Alles voor uw feest, evenement of partij kunt u vinden bij Eijkemans Attractieverhuur! Schuimmachine, luchtkasteel of rodeostier huren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vragen over een rodeostier huren?

Vragen over een rodeostier huren bij Eijkemans Attractieverhuur? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u met ons contact opnemen met telefoonnummer 0413-293729. Wacht niet langer en maak gebruik van onze diensten. Een marktkraam huren doet u bij Eijkemans Attractieverhuur!