Schuimmachine huren

U wilt voor een feest of evenement een schuimmachine huren? Dan bent u bij Eijkemans Attractieverhuur aan het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment met allemaal verschillende producten gericht op evenementen, feesten en attracties. Voor een schuimmachine huren moet u bij Eijkemans Attractieverhuur zijn! Benieuwd naar de diensten van Eijkemans Attractieverhuur?

Schuimmachine huren bij Eijkemans Attractieverhuur

Eijkemans Attractieverhuur biedt een ruim assortiment aan producten en diensten gericht op evenementen, feesten en attracties. Zo kunt u bij ons onder andere een schuimmachine huren, bieden wij schietmaterialen en verhuren wij diverse kermis attracties. Daarnaast bieden wij een suikerspinmachine, poffertjesplaat en popcornmachine. U kunt het zo gek niet bedenken, of u vindt het Eijkemans Attractieverhuur! Wij bieden zowel de attracties te huur aan, als verschillende producten ter ondersteuning voor uw evenement. Voor een aantrekkelijke prijs een schuimmachine huren? Ook dat kan!

Voor slechts €200,- inclusief BTW bieden wij u een professionele schuimmachine aan. Met afmetingen van 1.20 x 0.57 x 0.56 haalt u pure klasse in huis. Gaat u een schuimparty houden? Dan is dit het ideale middel! Naast een schuimmachine huren kunt u ook bij ons terecht voor de vloeistof die hierbij gebruikt wordt. Voor slechts €125- krijgt u maar liefst 25 liter vloeistof voor de schuimmachine! Beide producten kunnen zowel afgehaald, als gratis bij u thuis bezorgd worden. Benieuwd of de schuimmachine iets is voor uw feest of evenement? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Vragen over een schuimmachine huren?

Heeft u nog vragen over een schuimmachine huren bij Eijkemans Attractieverhuur? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0413 29 37 29. Wacht niet langer en maak gebruik van onze diensten. Een schuimmachine huren doet u bij Eijkemans Attractieverhuur!