Niet voor bangeriken!

Neem contact op met Eijkemans Attractieverhuur om Space bikes te huren.

Soms vraagt een evenement om een heel bijzondere attractie. Daarom kunt u bij Eijkemans Attractieverhuur de uitdagende Space bikes huren. Klaar voor een adrenalinestoot?

Met de Space bikes trekt u gegarandeerd de aandacht. Deze attractie biedt plaats aan 2 Space bikes hurenpersonen die tegelijk kunnen fietsen. Door te trappen fietst u uzelf 360 graden in het rond tot een hoogte van 7 meter. Dit is dus zeker geen attractie voor bangeriken, maar zodra u het probeert, wilt u gegarandeerd nog eens een rondje fietsen! Een leuke mogelijkheid is om er een wedstrijdelement aan toe te voegen. Wie van de twee is het snelst rond of houdt het het langst vol?

Als u de spectaculaire Space bikes wilt huren, dan hebt u absoluut de eyecatcher van het evenement in huis. Deze attractie wordt in verband met veiligheid door onszelf geleverd en opgebouwd. Wel zo veilig!

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen. U kunt ons bellen op 085-8883723. Ook kunt u uw vraag stellen op het contactformulier op deze website. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een bericht terug.

Klik hier om direct de Space bikes te bestellen.