Special events

U heeft het wellicht al gezien, maar Eijkemans attractieverhuur is één van de meest complete aanbieders van attracties en accessoires in Nederland. Het hoogtepunt in ons assortiment zijn van alle producten die wij aanbieden toch wel de Special events. Dit zijn stuk voor stuk veruit de meest spectaculaire attracties.

Space bikes

De Space bikes is een spectaculaire attractie die absoluut de aandacht zal trekken. Men kan met twee personen tegelijk fietsen en door het unieke systeem fiets je jezelf 360 graden in het rond en dat tot een hoogte van maar liefst 7 meter. Maak het extra spannend met een wedstrijdelement zoals; wie fietst de snelste ronde?

Klimmuur huren

U hoeft niet langer meer op zoek naar een klimmuur. Nee, u kunt ook gemakkelijk een klimmuur huren. Een klimmuur huren bij ons levert een gegarandeerde uitdaging met een totale hoogte van 10 meter en 3 verschillende kanten die variëren in moeilijkheidsgraad. Met overhangende stukken en kunstmatige rotsgrepen is een klimmuur huren de meest realistische klimervaring die u kunt krijgen zonder dat u naar Frankrijk hoeft te rijden.

Gyro Space Standing attractie

De Gyro Space Standing attractie is dé attractie om zwaartekracht op een andere manier te beleven. Doordat de deelnemer wordt vastgezet in de ring kan deze alle kanten opdraaien, want de Gyro Space Standing attractie bestaat uit drie ringen die om elkaars as heen draaien. De Gyro Space Standing attractie is niet alleen een unieke ervaring, het biedt ook nog eens optimaal vermaak. U zult gegarandeerd plezier van de Gyro Space Standing attractie hebben!

Quattro Acro Bungy

De Quattro Acro Bungy is een spectaculaire attractie waarmee de ultieme hoogtebeleving voor kinderen en volwassenen wordt verzekerd. De Quattro Acro Bungy werkt met speciale elastieken waar de springers aan bevestigd worden zodat ze meters hoog kunnen springen. De Quattro Acro Bungy laat de springer veel hoger springen dan een trampoline wat voor een kick zorgt. Deze attractie is voor jong en oud, dus huur vandaag nog de Quattro Acro Bungy!

Multi trampoline

Met de multi trampoline kunnen maar liefst 6 personen van alle leeftijden tegelijk springen. Hierdoor is er een optimale doorlooptijd waarbij u gemakkelijk 150 springers per uur plezier kunt laten beleven. Een trampoline is altijd een succes op verschillende evenementen. Huur vandaag dus nog de multi trampoline.

Vertical bikes

Fietsen kunnen we allemaal, maar wat nu als de fiets niet vooruit maar omhoog gaat? Dat gecombineerd met een wedstrijd element waarbij men zo snel mogelijk de bel bovenaan moet bereiken levert de zeer vermakelijke attractie Vertical Bikes op. Eén van de meest geliefde attracties op grote evenementen. Uitdagend, vermakelijk en natuurlijk spannend!

Spectaculaire kermis attracties huren? Het mag wel duidelijk zijn, u moet de Special events van Eijkemans attractieverhuur hebben. Deze attracties worden afhankelijk van het model met begeleiding geleverd, zodat de veiligheid altijd gewaarborgd blijft.

Als u wat andere attracties zoekt kunt u natuurlijk ook kijken bij onze Oud Hollandse spelletjes of een luchtkussen huren, een rodeostier huren, een hindernisbaan huren en nog veel meer. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor accessoires. Dit varieert zoal van de mogelijkheid van een schuimmachine huren tot een marktkraam huren.