Sportief, leuk en avontuurlijk.

Boek de Vertical Bikes attractie van Eijkemans Attractieverhuur!

Met de Vertical Bikes attractie van Eijkemans Attractieverhuur trekt u gegarandeerd Vertical bikes hurende aandacht op uw evenement. Deze fietstoren van wel 10 meter hoog is uniek in zijn soort omdat hij plaats biedt aan twee fietsers. Zo kunt u er een leuke wedstrijd of toernooi van maken: wie het eerst aan de bel trekt ,wint een prijs. Tijdens de huur van deze attractie kunt u op volledige zorg en aandacht rekenen van onze medewerkers. Zo houden wij het veilig, actief en leuk.

Eijkemans Attractieverhuur heeft een prachtig aanbod aan unieke attracties. Wij leveren attracties tegen een betaalbare prijs, en zijn bovendien niet vies van een mooie aanbieding voor extra voordelig plezier.

Op deze website kunt u meer lezen over onze grote, uitdagende attracties om uw evenement extra bijzonder te maken. Eijkemans Attractieverhuur heeft echter nog veel meer in huis! Aarzel niet om contact op te nemen om meer te weten te komen over ons volledige aanbod, de voorwaarden en wat wij voor u kunnen betekenen. Eijkemans Attractieverhuur staat graag voor u klaar!

Contact

Eijkemans Attractieverhuur
De Dintel 34
5684 PS Best

Telefoon: 085-8883723

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.
Zaterdag op afspraak.

Voor meer informatie over onze Vertical Bikes attractie of een van onze andere producten kunt u ons ook een bericht sturen via het contactformulier op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u meteen de Vertical Bikes Attractie bestellen klik dan hier.